Noví klienti Komerční banky mohou vyzkoušet balíček služeb MůjÚčet na jeden rok zdarma


04. 10. 2011  12:06     Monika Klucová     komentáře (0)

Díky akční nabídce si mohou klienti v Komerční bance založit moderní balíček služeb MůjÚčet a vyzkoušet jeho výhody na rok zdarma. O nový balíček mohou zájemci požádat také online na stránkách www.mujucet.kb.cz.





Komerční banka vrátí v rámci akční nabídky měsíční poplatky za vedení balíčku MůjÚčet každému novému klientovi, který si jej založí v období od 1. 10. 2011 do 31. 10. 2011. Cílem výjimečné marketingové kampaně je umožnit klientům vyzkoušet si nový balíček MůjÚčet, nastavit si ho podle vlastních potřeb a čerpat odměny za využívání běžných bankovních služeb. „Klienti jsou nadšení z moderních kanálů přímého bankovnictví a stále více je využívají. Při řešení složitějších operací či zásadních životních situací, jako je financování bydlení nebo zajištění na penzi, však raději využívají odborného poradenství bankéřů na pobočkách. Cílem akční nabídky je ukázat novým klientům fakt, že Komerční banka v obou těchto oblastech vyniká,“ uvedl Radko Belada, vedoucí Marketingu pro retailové bankovnictví Komerční banky. Cesta k vyzkoušení nového balíčku MůjÚčet je v Komerční bance velmi jednoduchá – stačí požádat bankovního poradce o převedení platebního styku do KB a ten se postará o veškeré potřebné kroky.

 

MůjÚčet – flexibilní balíček pro každého

MůjÚčet nabízí kvalitní služby a vysokou míru flexibility. Za výhodnou cenu navíc obsahuje vše, co člověk pro správu svých osobních financí potřebuje: běžný účet v korunách s měsíčním elektronickým výpisem, mezinárodní embosovanou platební kartu s cestovním pojištěním, jakýkoli kanál přímého bankovnictví i všechny příchozí transakce v korunách zdarma. Aktivnější klienti si mohou mimo jiné přikoupit výhodný balíček transakcí, mohou vybírat zdarma z bankomatů KB, pokud platí svou platební kartou u obchodníků, mohou k hlavnímu účtu připojit další korunový účet nebo účet v cizí měně. K novému balíčku lze připojit také oblíbenou Lady kartu nebo A kartu, jejichž držitelé získávají odměnu ve výši 1 % z realizovaných transakcí platební kartou na účet penzijního připojištění u Penzijního fondu Komerční banky. Zvýhodněné podmínky mohou v Komerční bance získat také rodiny či senioři.


Noví klienti Komerční banky mohou vyzkoušet balíček služeb MůjÚčet na jeden rok zdarma

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16630581056

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,1670
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4820
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8250
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3780
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,7300
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4150
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0573
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více