Se založením účtu v KB pomohou nově VIDEOBANKÉŘI


05. 06. 2012  21:04     tz     komentáře (0)

Komerční banka spustila službu Videobankéř. Zájemci o účet nebo kreditní kartu se díky ní mohou spojit online s bankovními poradci, kteří doporučí nejlepší produkt a pomohou vyplnit žádost. Pro využití služby není třeba instalovat zvláštní program, ani si předem objednávat čas virtuální schůzky.





Videobankéři pomohou se založením účtu nebo kreditní karty na stránkách http://mujucet.kb.cz. Občané mohou online sjednat výhodný balíček MůjÚčet, studentský účet G2.2 nebo kreditní karty Lady karta a A karta. Podnikatelé mohou požádat online o otevření Profi účtu nebo účtu pro složení základního kapitálu nově vznikající společnosti.

 

Konzultace poskytne Videobankéř klientům prostřednictvím zvuku, obrazu (přes webkameru) a rozhraní pro chat. Videobankéř také s klientem on-line sdílí vyplňovaný formulář žádosti o založení účtu či karty. Videobankéři jsou připraveni vybrat s klientem nejvýhodnější produkt a zodpovědět případné dotazy k nabídce produktů KB.

 

Svým rozsahem a pohodlím pro klienty je služba Videobankéře na českém trhu unikátní. Zájemci o služby Komerční banky mohou plnohodnotně vizuálně komunikovat s bankovním poradcem z pohodlí domova či kanceláře. Mají možnost konzultovat své potřeby s kvalifikovaným odborníkem, který dobře zná bankovní produkty Komerční banky,“ uvádí Pavel Filipi, vedoucí Marketingu pro retailové bankovnictví Komerční banky.

 

Kontaktování Videobankéře je velmi jednoduché. Klient pouze stiskne tlačítko a automaticky bude s Videobankéřem spojen. Není třeba instalovat žádné doplňkové programy, registrovat se ani si předem rezervovat čas virtuální schůzky. Služba je dostupná v pracovních dnech od 8:00 do 20:00 a o víkendech od 10:00 do 18:30.

 

Videobankéře mohou klienti Komerční banky kontaktovat také kdykoli v průběhu vyplňování online žádosti o produkt. Pokud narazí na problém, otázku nebo si jinak neví rady co a jak dál, Videobankéř může převzít rozpracovaný formulář a dokončit jej. Klient přitom v každém okamžiku vidí, co Videobankéř vyplňuje,“ uvádí k fungování služby Jaroslav Čech, ředitel společnosti iCord, která ve spolupráci se systémovým integrátorem, společností Profinit, dodala Komerční bance technické řešení služby.



Se založením účtu v KB pomohou nově VIDEOBANKÉŘI

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16687524400

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,1650
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,5310
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8250
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3845
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,7450
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4150
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0561
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více