Studijní program na retail


16. 05. 2008  19:54     Tomáš Pavlík     komentáře (0)

Skupina UniCredit Group a univerzita v Boloni připravily první specializovaný studijní program MBA na retailové bankovnictví.





Skupina UniCredit Group a univerzita v Boloni připravily první specializovaný studijní program MBA na retailové bankovnictví

 

·         Jedná se o MBA program šitý na míru pro vysoce kvalifikované budoucí manažery

·         Na pokrytí školného ve výši 25.000 EUR bude skupina UniCredit poskytovat stipendia

 

Skupina UniCredit, která je jednou z největších bankovních skupin v Evropě, připravila spolu s renomovanou Alma Graduate School při univerzitě v italské Boloni program Master of Business Administration (MBA) pro vzdělávání talentů v oblasti retailového bankovnictví.

 

Tyto dvě významné instituce ve svých oborech – vzdělávání a bankovnictví – si v rámci  programu MBA vytyčili naprosto konkrétní cíl: vychovávat nové leadery pro oblast retailového bankovnictví. Záměrem bylo vytvořit studijní program uplatňující model vedení založený na hodnotách a na schopnosti motivovat a angažovat ostatní pro dosahování cílů. „Manažeři mohou zajistit budoucí úspěch firmy jen v případě, že mají příslušné know-how a také dokonalé vůdcovské schopnosti.“ uvedl Roberto Nicastro, náměstek generálního ředitele skupiny UniCredit a ředitel její divize retailového bankovnictví.

 

Program MBA je otevřen pro všechny mladé lidi z celého světa, kteří chtějí budovat kariéru v retailovém bankovnictví nebo finančním sektoru. Ideální kandidát je ve věku 25 až 32 let, je absolventem vysoké školy, má praxi nejméně 3 a maximálně 5 let (ne nutně v retailové oblasti) a má vynikající znalost angličtiny.

 

Program MBA bude zahájen v říjnu 2008. Trvá 12 měsíců formou denního studia a jazykem výuky je angličtina. Program zahrnuje všechny příslušné předměty v oborech General Management, Banking Management, Service & Retail Management, Organisational Identity, Corporate Strategy a Business Sustainability.

Školné pro tento MBA program činí 25.000 EUR. Skupina UniCredit Group nabízí pět stipendií na úhradu celého školného a dále pět stipendií ve výši 20.000 EUR a 10 stipendií ve výši 15.000 EUR. Kandidáti mohou rovněž požádat o tzv. “čestnou půjčku” až do výše 35.000 EUR.



Studijní program na retail

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16581872768

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,1530
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4390
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8215
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3325
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,6725
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0539
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více