U GE Money Bank lze požádat o kreditní kartu VISA přes Internet Banku


22. 03. 2010  16:13     Markéta Dvořáčková     komentáře (0)

GE Money Bank nově umožňuje svým klientům vyřídit žádost o vydání kreditní karty VISA prostřednictvím Internet Banky. Banka tak rozšířila své portfolio produktů, které si mohou její zákazníci sjednat online. Proces podání žádosti o kartu a její následné schválení bankou zabere klientům jen několik minut. Banka klientovi zároveň obratem vyhodnotí optimální úvěrový rámec, a to až do výše 150 tisíc korun.





„Naši klienti využívají možnosti sjednání bankovních produktů přes internet stále častěji. Nyní jsme se rozhodli komfort našim klientům ještě rozšířit a umožnit jim podat žádost také o kreditní kartu online,“ říká Ladislav Seifrt, Senior manažer pro eBusiness GE Money Bank. Klient jednoduše vyplní v Internet Bance žádost, kterou banka obratem vyhodnotí  a připraví mu nabídku,“ dodává Ladislav Seifrt.   Aktuální stav své žádosti má klient možnost sledovat online. Smlouvu klient podepíše na pobočce, na kterou jde již s jistotou, že kreditní kartu získá. Samotná karta mu bude následně doručena na zvolenou adresu do deseti dnů. Podmínkou žádosti o kreditní kartu přes Internet Banku je aktivovaná služba Infolimit.   Žádostí o kreditní kartu se rozšiřuje portfolio produktů, o které je možné požádat nebo rovnou pořídit online přes Internet Banku. Doposud si mohli klienti přes Internet Banku zřídit všechny depozitní produkty, tedy Spořicí účet Genius, Účet pravidelného spoření, Revolvingový termínovaný vklad, jednorázový termínovaný vklad, Expres půjčku nebo navýšení Flexikreditu.   Klienti, kteří nevyužívají Internet Banku, nebo ještě nedosáhli nezbytné doby čtyř měsíců pro aktivaci Infolimitu, mohou na webových stránkách www.gemoney.cz využít možnosti rychlého vyhodnocení, tzv. prescoringu, který jim operativně vypočítá optimální úvěrový rámec pro jejich kreditní kartu.


U GE Money Bank lze požádat o kreditní kartu VISA přes Internet Banku

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16652529120

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,1670
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4820
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8250
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3780
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,7300
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4150
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0573
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více