UniCredit Bank nabízí dvojnásobné míle s kreditní kartou Miles & More


19. 06. 2012  07:53     tz     komentáře (0)

Až do 10. července 2012 získají noví i stávající držitelé kreditní karty Miles & More od UniCredit Bank za své platby dvojnásobný počet mil. Platnost nasbíraných mil je neomezená, klienti navíc v ceně karty získávají cestovní pojištění s nadstandardním pojistným plněním.





„Placení kartou na cestách patří k nejbezpečnějším způsobům, jak ochránit své peníze. Na kartě je možné si nastavit denní limit, nechat si posílat SMS nebo e-mail o každé provedené platbě a každou transakci autorizovat pomocí PIN kódu,“ říká Darek Filip, ředitel Household Financing UniCredit Bank.

 

Až do 10. července si klienti připíší 10 mil za každých 100 Kč, které zaplatí svou kreditní kartou Miles & More Gold, nebo 6 mil při platbě kartou Miles & More Standard. Mohou také požádat o bezplatné vydání dvou dodatkových karet pro své blízké a sbírat tak míle ještě rychleji. Noví držitelé karet v rámci akce navíc získají jako vstupní bonus za první transakci kartou Miles & More Gold 4 000 mil, v případě Miles & More Standard 2 000 mil.

 

„Speciální nabídku máme pro držitele kreditních karet ČSA, kteří až do konce července získají při pořízení kreditní karty Miles & More bonus ve výši 10 000 mil. Ty mohou proměnit třeba za letenku z Prahy do Vídně,“ vysvětluje Darek Filip. Nastřádané míle je možné použít kromě letenek také na ubytování v hotelech po celém světě, pronájem automobilu a další služby, přičemž platnost mil je neomezená.

 

Statistiky UniCredit Bank ukazují, že Češi při svých cestách v poslední době preferují spíše kratší pobyty v zahraničí, jako například eurovíkendy. Ať už se však jedná o pobyty kratší či delší, cennou výhodou je vždy bezúročné období, které je u kreditních karet UniCredit Bank stanoveno až na 45 dnů. Cestovatelé tak mohou své závazky pohodlně splatit až po návratu domů. Držitelé kreditní karty Miles & More rovněž nemusí myslet na to, aby si včas stihli uzavřít cestovní pojištění, neboť variantu Travel Basic mají již v ceně karty. Od 1. dubna navíc došlo k navýšení pojistných limitů u varianty Travel Plus i pro členy nejbližší rodiny. Jen během loňského roku pojištění Travel aktivně využilo 90 000 klientů.

 

UniCredit Bank je jediná česká banka, která spolupracuje s jedním z nejvýznamnějších evropských věrnostních programů Miles & More. Ten založila v roce 1993 letecká společnost Lufthansa. Kreditní karty Miles & More ve verzích Standard a Gold poskytují svému držiteli automaticky členství v programu Miles & More s možností využívat věrnostních bonusů, které se vztahují na lety, cestování nebo na zboží.

 


UniCredit Bank nabízí dvojnásobné míle s kreditní kartou Miles & More

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16569288640

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,1530
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4390
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8215
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3325
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,6725
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0539
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více