ZUNO BANK - Kreditka s bezkontaktním čipem za 0 Kč


05. 09. 2012  11:20     tz     komentáře (2)

Jen několik měsíců po představení online půjček udělala ZUNO, online banka rakouské Raiffeisen Bank International, další krok vpřed – uvádí na trh jednoduchou a moderní KREDITKU s bezkontaktním čipem za 0 Kč měsíčně.





„Naše KREDITKA je pro ZUNO dalším významným posunem, protože nyní můžeme našim internetově orientovaným klientům nabídnout širší škálu úvěrových produktů. A díky nulovým poplatkům, snadné dostupnosti a dalším vychytávkám patří mezi nejzajímavější nabídky na trhu,“ říká Oyvind Oanes, člen představenstva ZUNO zodpovědný za marketing. “Na moderních technologiích založenou KREDITKU jsme vyvinuli v relativně krátkém čase. A to nás opětovně utvrzuje v tom, že centralizovaný byznys model je efektivní a podporuje náš cíl rychlého růstu.“  Jako u ostatních produktů, tak i v případě KREDITKY staví ZUNO na transparentnosti,  jednoduchosti a nulových poplatcích. Proto je vystavení i vedení KREDITKY za 0 Kč. Navíc s ní klienti získají jedno z nejdelších bezúročních období na trhu v trvání až 55 dní, během kterého mohou KREDITKOU nadále platit u obchodníků nebo na internetu, či vybírat hotovost z bankomatu.

 .

KREDITKA od ZUNO má několik vychytávek. „Klienti mají možnost aktivace i deaktivace internetových plateb KREDITKOU. KREDITKA je tak bezpečnější a klient má nad svými transakcemi větší kontrolu,“ říká Eva Štangová, supervisor vývoje kreditních karet v ZUNO. Další zajímavostí je možnost využívání KREDITKY jako debetní karty. „Na KREDITKU si mohou klienti vložit vlastní peníze a navýšit si dostupné prostředky. Nemusí už nosit v peněžence dvě karty, a při placení s KREDITKOU využívají prioritně vlastní peníze,“ dodává Eva Štangová. KREDITKA od ZUNO je MasterCard a klienti s ní mohou platit na více jak 24,6 milionech míst na světě. Bezkontaktní technologie PayPass jim navíc umožní platit za nákup do výše 500 Kč bez zadávání PIN kódu, a to vše během několika sekund. 

 .

O KREDITKU zažádají klienti pár kliknutími v online bankingu. Mohou si přitom vybrat ze dvou zúčtovacích období v polovině, nebo na konci měsíce. Taktéž mají možnost použít KREDITKU na splacení svojí staré kreditní karty v jiné bance jednoduchým převodem prostředků z KREDITKY. Nová KREDITKA je dostupná všem klientům, kteří mají v ZUNO ÚČET. Ten má banka pro všechny za 0 Kč a získat ho mohou – tak jako všechny produkty ZUNO – pár kliknutími na internetu.

.

.



ZUNO BANK - Kreditka s bezkontaktním čipem za 0 Kč

Nalestene prdy
Citibank jiz skoro rok nabizi zdarma bezkontaktni kreditku 'Classic'......
Nalestene prdy
Citibank jiz skoro rok nabizi zdarma bezkontaktni kreditku 'Classic'......
Diskutovat (2)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16599127328

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,1670
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4820
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8250
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3780
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,7300
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4150
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0573
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více