Klienti mohou soutěžit online o hypotéku České spořitelny s bezkonkurenční sazbou 1 %


27. 04. 2015  09:08     TZ     komentáře (0)

Ode dneška mohou lidé na speciálních webových stránkách www.stedrahypoteka.cz soutěžit o Hypotéku České spořitelny s mimořádně nízkou úrokovou sazbou 1 % p.a., která nemá na českém trhu obdoby. Až do 12. května ji denně získá jeden šťastlivec, který nejrychleji správně odpoví na soutěžní otázku zveřejňovanou na stránkách. Ale ani ti, kdo nevyhrají hlavní cenu, nepřijdou zkrátka: banka jim k nové hypotéce dá odhad nemovitosti zdarma a zajímavou úrokovou sazbu od 1,99 % p. a.

Klienti mohou soutěžit online o hypotéku České spořitelny s bezkonkurenční sazbou 1 %




Nechceme usnout na vavřínech, a tak neustále přicházíme s něčím novým. Ukazuje se, že je to ta správná cesta: klienti to vítají a odborníci nás za inovace oceňují,“ řekl Jan Jeřábek, ředitel retailových produktů České spořitelny. „Dnes soutěžíme o výhodnou sazbu, v minulosti ale například bodoval marketingový příběh naší „facebookové“ hypotéky, který se stal případovou studií na globálních stránkách Facebooku. Získal také ocenění v soutěží FLEMA Media Awards nebo Fincentrum Banka roku a nově pak první místo v soutěži Internet Effectiveness Awards 2014 v kategorii Bankovnictví, pojišťovnictví a finance, kde porotu zaujal hlavně svou originalitou a nápaditostí,“ doplnil Jeřábek.

Akce platí pro všechny nově sjednané Hypotéky České spořitelny s prémií do 90 % zástavní hodnoty nemovitosti s pětiletou fixací úrokové sazby, se sjednaným pojištěním schopnosti splácet, které jsou splácené z aktivního účtu u České spořitelny. Banka je poskytuje bez poplatku za vyřízení a správu úvěru a při refinancování hypotéky z jiné banky klientům výhodnou sazbu garantuje až rok dopředu. Hypotéku si mohou lidé upravit podle sebe: její splácení mohou odložit či přerušit, mohou také změnit výši splátek nebo vkládat mimořádné splátky.

spořka



Klienti mohou soutěžit online o hypotéku České spořitelny s bezkonkurenční sazbou 1 %

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16671619552

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,1650
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,5310
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8250
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3845
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,7450
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4150
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0561
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více