Equa bank přichází s výhodnou neúčelovou hypotékou pro podnikatele


24. 05. 2012  23:06     tz     komentáře (0)

Equa bank rozšířila portfolio hypotečních produktů o neúčelovou hypotéku PRO určenou podnikatelům. Využít ji může každý podnikatel, který je ochoten zajistit úvěr bytem nebo rodinným domem. Oproti běžné neúčelové hypotéce má hypotéka PRO sazbu nižší o 1 % p.a. Podnikatelé tak mohou získat úrokovou sazbu už od 5,39 % p.a.





„I u hypotéky PRO platí, že žadatel nemusí dokládat účel, proč si hypotéku bere. Jestli tedy plánuje rozšířit vozový park, nakoupit nové technologie nebo jen financovat provozní výdaje firmy, záleží zcela na něm,“ říká Ondřej Hák, ředitel oddělení hypoték Equa bank.

 

Hypotéku PRO je možné získat až do 70 % výše hodnoty nemovitosti, kterou podnikatel ručí. Spolu s hypotékou PRO získají podnikatelé navíc běžné bankovní služby u Equa bank zdarma. Pokud podnikatelé zažádají o hypotéku PRO a podepíší smlouvu s bankou do konce září 2012, dostanou na účet bonus ve výši 5 000 Kč.

 

Sjednání neúčelové hypotéky PRO je jednoduché, Equa bank za klienta vyřídí všechny podklady spojené se zastavovanou nemovitostí.    

 

„Protože splatnost hypotéky je obvykle rozložena do období dlouhého až 20 let, je výše měsíčních splátek přijatelná a nezatěžuje výrazně cash-flow podnikatele. Přitom však zůstává možnost předčasného splacení hypotéky, pokud má podnik postupem času prostředky k dispozici,“ dodává Ondřej Hák.



Equa bank přichází s výhodnou neúčelovou hypotékou pro podnikatele

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16615337056

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,1670
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4820
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8250
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3780
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,7300
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4150
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0573
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více