mBank a DIRECT Pojišťovna zahajují spolupráci


04. 06. 2012  17:26     tz     komentáře (0)

mBank a DIRECT Pojišťovna zahajují strategickou spolupráci. Zákazníci mBank si od začátku června 2012 mohou sjednat autopojištění nebo pojištění majetku od DIRECT Pojišťovny prostřednictvím internetu nebo přímo na obchodních místech banky. Zájemci, kteří si během kampaně „Neplaťte více, než musíte“, uzavřou povinné ručení nebo havarijní pojištění, získají tří měsíce pojištění zdarma. Na pojištění majetku pak obdrží slevu ve výši 25%.





„Díky spolupráci s DIRECT Pojišťovnou můžeme našim zákazníkům nabídnout špičkové služby z oblasti pojištění nemovitostí i automobilů za velmi výhodné ceny. Plníme tak slib, který jsme jim dali, pokračujeme v rozšiřování nabídky služeb,“komentuje zahájení spolupráce Roman Truhlář, generální ředitel mBank. „Věříme, že zákazníci ocení nejen výhodnou cenu, ale především rychlost a pohodlí při sjednávání finančních i pojišťovacích produktů. V případě, že si zákazník sjednává například hypoteční úvěr, může si ve stejný okamžik a na stejném místě zřídit také pojištění své nemovitosti,“ dodává Roman Truhlář.

„mBank je i vzhledem k svému zaměření na přímé distribuční kanály naším přirozeným strategickým partnerem. Uzavřením smlouvy o spolupráci s mBank doplňujeme síť našich klíčových partnerů o další sektor. Po největším maloobchodním prodejním řetězci Tesco, největším prodejci ojetých vozů AAA Auto, jsme navázali spolupráci s předním prodejcem bankovních produktů po internetu mBank,“ říká Ján Čarný, generální ředitel a předseda představenstva DIRECT Pojišťovny a dodává: “Spolupráce s partnery nám pomáhá doručit naši nabídku do oblastí, kde klienti pojištění nejčastěji řeší, jako například při sjednávání hypotečního úvěru. Při rozvoji spolupráce s partnery využíváme know - how naší mateřské společnosti RSA, bohaté zkušenosti s prodejem pojištění prostřednictvím internetu, ale také unikátní koncept segmentace a řízení rizik.“

Spolupráce s DIRECT Pojišťovnou přináší zákazníkům mBank možnost uzavřít pojistnou smlouvu z pohodlí domova a během několika minut. Navíc získají zajímavé slevy jak u majetkového pojištění, tak i při sjednání autopojištění.

Pojištění vozu

Klienti, kteří si v mBank sjednají autopojištění od DIRECT Pojišťovny v jednom ze tří nabízených balíčků MINI, OPTI nebo MAXI, získají v rámci kampaně tři měsíce pojištění zdarma. K povinnému ručení navíc automaticky obdrží službu AutoHELP, která výrazně zjednodušuje proces likvidace pojistné události.

 

Pojištění majetku

V rámci pojištění majetku si mohou klienti mBank sjednat pojištění nemovitosti a domácnosti ve třech různých balíčcích  - MINI, OPTI a MAXI. Ty kombinují různé varianty ochrany majetku proti živelním událostem, odcizení, vandalismu, vodovodním škodám či proti přepětí a zkratu. Na pojištění majetku obdrží díky dohodě obou partnerů v rámci kampaně „Neplaťte více, než musíte“, slevu ve výši 25 % z ceny pojištění.



mBank a DIRECT Pojišťovna zahajují spolupráci

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16653727216

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,1670
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4820
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8250
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3780
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,7300
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4150
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0573
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více