Russian Desk LBBW Bank CZ rozšiřuje služby pro privátní klienty


18. 03. 2013  20:39     tz     komentáře (0)

Russian Desk LBBW Bank CZ poskytuje nadstandardní bankovní služby privátním klientům hovořícím rusky. Od poloviny března 2013 rozšiřuje svoji stávající nabídku o nové služby – účty, bezhotovostní transakce, měnové operace a obchodování s dluhopisy -  to vše v rublech.

Russian Desk LBBW Bank CZ rozšiřuje služby pro privátní klienty




LBBW Bank CZ a.s. v rámci tzv. Russian Desku nabízí klientům Privátního bankovnictví i individuální nadstandardní servis v ruštině a od poloviny března 2013 rozšiřuje nabídku svých služeb v této oblasti.  Privátní klienti banky si nově mohou sjednat účty vedené v rublech a provádět bezhotovostní transakce v této měně.  LBBW Bank CZ v rublech nově nabízí také měnové operace a obchodování s dluhopisy, které jsou výnosem a podmínkami zajímavé zejména právě pro privátní klientelu.

„Privátní bankovnictví LBBW Bank zaznamenalo za poslední rok růst ve výši spravovaných aktiv i u rusky hovořící klientely a tento vývoj nás samozřejmě velmi těší. Našim privátním klientům se snažíme maximálně vyjít vstříc a i to byl jeden z důvodů zřízení Russian Desku a rozšiřování nabídky jeho služeb,“ dodává Tomáš Zahálka, ředitel Privátního bankovnictví v LBBW Bank CZ a.s.



Russian Desk LBBW Bank CZ rozšiřuje služby pro privátní klienty

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16631233664

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,1670
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4820
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8250
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3780
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,7300
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4150
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0573
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více