Tisková zpráva mBank


22. 05. 2008  18:18     Tomáš Vyšohlíd     komentáře (0)

Podmínkou pro otevření účtu je dosažení 18 let a v případě cizinců trvalý nebo přechodný pobyt na území ČR.





Důrazně se ohrazujeme proti dnešnímu tvrzení SOS (http://www.spotrebitele.info/finance/clanek.shtml?x=2345610), které tvrdí, že mBank diskriminuje všechny cizince při otvírání účtu. Toto tvrzení se nezakládá na pravdivých informacích.

 

Od počátku aktivního poskytování služeb mBank využívají její služby už řádově stovky cizinců – českých daňových rezidentů. Současně je od spuštění banky na webu mBank (http://www.mbank.cz/mkonto/mkonto-zalozit.html) jasně uvedeno:

Podmínkou pro otevření účtu je dosažení 18 let a v případě cizinců trvalý nebo přechodný pobyt na území ČR (doložitelný příslušným dokladem od Cizinecké policie, který obsahuje přidělené rodné číslo cizince). mBank proto nezachází se spotřebiteli dvojím způsobem, a už vůbec je nediskriminuje na základě státního občanství klienta.

 

Rádi bychom ještě upozornili na skutečnost, že mBank působí na českém trhu teprve 5 měsíců. Její strategie je v postupném budování a rozšiřování stávajících produktů a služeb pro klienty. Produkty na trh uvádíme krok za krokem, proto i pro cizince bez výše uvedených dokladů tuto možnost budeme poskytovat v nejbližší době. Její zavedení je totiž vázáno technickou změnu systému, která je nyní připravena a testuje se. 



Tisková zpráva mBank

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16685296304

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,1650
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,5310
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8250
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3845
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,7450
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4150
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0561
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více