UniCredit Bank představila nové designy platebních karet


15. 08. 2011  14:19     Tomáš Pavlík     komentáře (0)

UniCredit Bank zahájila letos v létě distribuci svých platebních karet v novém designu. Nová podoba karet reprezentuje příslušnost banky k mezinárodní skupině UniCredit, stejný vzhled karet zavedly i ostatní banky ve skupině. Současný design sází na jednoduchost a střídmost, používá logo UniCredit Bank v kombinaci se jménem banky. Novinka se týká jak debetních, tak kreditních karet.





Jsme rádi, že můžeme našim klientům nabídnout nový skupinový design karet a poskytnout jim další výhody toho, že jsou součástí silné mezinárodní skupiny. Při placení platební kartou v zahraničí již nebudou předkládat obchodníkovi neznámou kartu z České republiky, ale jednoduše kartu UniCredit Bank, kterou obchodník zná, protože s ní platí i klienti z jiných zemí,“ uvedl Leoš Pokorný, manažer kartového oddělení UniCredit Bank.   „Skupina UniCredit sjednotila designy karet ve všech zemích, kde vydává karty, a tak obdobný design bude mít celkem 28 milionu klientů. Všichni tito klienti mohou využívat síly mezinárodní skupiny, jednotné značky a také sjednocených poplatků při výběrech hotovosti z více jak 19ti tisíc bankomatů v Evropě,“ pokračuje Leoš Pokorný. To znamená, že klienti mohou provádět výběry za bankomatů skupiny za stejnou cenu jako v České republice ve všech zemích UniCredit, což pro velkou část z nich představuje výběr zdarma.   Klienti UniCredit Bank se na kartu s novým designem mohou těšit nejen při sjednání nové platební karty, ale i pokud jim vyprší platnost staré platební karty a obdrží její obnovenou verzi.   Nový design platebních karet UniCredit Bank      


UniCredit Bank představila nové designy platebních karet

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16596345504

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,1670
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4820
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8250
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3780
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,7300
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4150
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0573
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více