Značkové oblečení výhodněji s bene+


19. 12. 2008  09:12     Markéta Dvořáčková     komentáře (1)

Síť partnerů nabízejících odměny při platbě kreditní kartou bene+ se od 1. ledna 2009 rozšíří o obchody Billabong a camel active.





Novými partnery věrnostního programu bene+ se od 1. ledna 2009 stávají sítě prodejen Billabong a camel active. Za každý nákup v camel active zaplacený kartou bene+ její držitelé získají finanční odměnu ve výši 7 % ze zaplacené částky. V prodejnách sítě Billabong je odměna ještě vyšší, a to 9 %.   „Partnery věrnostního programu bene+ vybíráme tak, abychom spotřebitelům dokázali nabídnout široký výběr obchodních míst i sortimentu pro každodenní nákupy a současně zajímavé finanční odměny. Billabong i camel active tato kriteria dokonale splňují a jsem proto velmi rád, že se do našeho věrnostního programu zapojili,“ komentuje Charlie Coode, předseda představenstva a generální ředitel GE Money Multiservis.   bene+ S novou kreditní kartou bene+ její majitel při každém nákupu získává minimálně   1 % z hodnoty transakce zpět. V síti partnerů se odměny pohybují až do výše    10 %. Za každý nákup tak majitel bene+ obdrží odměnu v podobě vrácených peněz. Ty potom může použít podle svých představ. bene+ přináší maximální flexibilitu, protože své majitele neomezuje ve výběru míst nákupu a dává jim možnost získanou odměnu libovolně využít. Kartou bene+ lze navíc platit všude   v České republice, ale i v zahraničí nebo při nákupu přes internet.   Celková částka vyplacená na odměnách s bene+ už dosahuje 3,7 milionů korun a největší jednorázovou odměnou, vrácenou do konce listopadu, byla částka 807 korun. Velké množství plateb jak u partnerů bene+, tak i v ostatních obchodech, svědčí o tom, že klienti chtějí být odměňováni za každé použití karty a zároveň je pro ně důležité mít možnost peníze získané zpět použít podle svých potřeb.“říká Viktor Houška, Business Development Manager GE Money Multiservis a dodává: „Skutečnost, že počet transakcí kartou bene+ už překročil 851 tisíc, potvrzuje její oblibu u klientů.“ Nejčastěji se bene+ využívá k platbám za potraviny (až 25 %), benzín (17 %) a elektroniku (7 %).   V současné době má věrnostní progam bene+ tyto partnery: Agip, Datart, Cinestar, Village Cinemas, LifeStyle Sports, NeoLuxor, GrandOptical, 123.shop.cz, camel active a Billabong. Partnerská síť se bude i nadále rozrůstat.   Kreditní karta bene+ nabízí kromě odměn za každý nákup také standardní výhody kreditních karet, jako například až 50 denní bezúročné období. S kartou nejsou spojeny žádné měsíční poplatky, navíc je v prvním roce poskytována zdarma. V dalších letech stojí roční vedení 499 korun. Kartu lze získat z pohodlí domova, bez nutnosti návštěvy pobočky. Stačí požádat telefonicky na zelené lince 800 13 11 11 nebo prostřednictvím webových stránek www.beneplus.cz. GE Money se následně postará o doručení veškeré potřebné dokumentace.  

Více informací o programu bene+, jeho partnerech i probíhajících mimořádných akcích naleznete na www.beneplus.cz



Značkové oblečení výhodněji s bene+

Diskutovat (1)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16594148720

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,1530
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4390
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8215
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3325
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,6725
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0539
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více