Banky a povodně - zvýhodněné nabídky na cestě


10. 08. 2010  16:19     ČTK     komentáře (0)

Některé tuzemské banky připravily speciální nabídku pro občany postižené povodněmi. Klienti mohou například bezplatně vypovědět termínované vklady nebo požádat o odklad splátek bez sankcí.





Mimořádné nabídky dnes oznámila Česká spořitelna a Komerční banka, individuální přístup bude uplatňovat také GE Money Bank.

Česká spořitelna, největší tuzemská banky podle počtu klientů, například zajistí klientům postiženým povodněmi přístup k prostředkům uloženým na vkladních knížkách a vkladových účtech bez poplatků za předčasný výběr. Spořitelna zároveň umožní šestiměsíční odklad splátek, úroků i jistiny, u hypoték klientům, kteří předloží potvrzení od pojišťovny o pojistné události.

U hotovostních a spotřebitelských úvěrů pro fyzické osoby umožní Česká spořitelna klientům získat úvěr za nejnižší sazbu, takzvanou prime rate, která činí osm procent hotovostního úvěru a 6,25 u spotřebitelských půjček. Také u těchto půjček platí možnost odkladu splátek o šest měsíců.

Individuální řešení bude ČS poskytovat také klientům z řad firem a veřejného či neziskového sektoru. Zvýhodněné podmínky budou platit od 9. srpna do 31. října letošního roku.

Speciální nabídku dnes oznámila také Komerční banka. Ta umožní klientům postiženým povodněmi bez sankce vypovědět termínované vklady a spořicí účty, budou moci požádat o individuální splátkový kalendář na již čerpané úvěry nebo čerpat nový povodňový úvěr za zvýhodněných podmínek. Mimořádná nabídka bude platit od 10. srpna do konce října letošního roku.

GE Money Bank bude u občanů, kterých se povodně vážně dotkly, uplatňovat individuální přístup a v případě nutnosti bude zvažovat, jakým způsobem může postiženým občanům ulehčit situaci. O speciální nabídce produktů zatím jedná.

Nabídku KB najdete zde:

https://www.bankovnipoplatky.com/kb-pripravila-specialni-nabidku-pro-obcany-postizene-povodnemi-11969.html

Nabídku ČS najdete zde:

https://www.bankovnipoplatky.com/cs-poskytuje-zvyhodnene-podminky-klientum-kteri-utrpeli-skody-vinou-zaplav--11968.html



Banky a povodně - zvýhodněné nabídky na cestě

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16630941968

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,1670
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4820
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8250
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3780
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,7300
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4150
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0573
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více