Moneta Money Bank

Moneta Money Bank
Moneta Money Bank, a. s.
Generální ředitel: Tomáš Spurný

Vyskočilova 1422/1a, 140 28 Praha 4-Michle
Tel.: 224 441 111, 224 443 636
web: www.gemoney.cz

Kód banky: 0600

Infolinka:+420 224 444 333

Blokace karet: +420 224 443 636

Chcete změnit banku? Využijte kodex mobility.

KODEX BANKOVNÍ MOBILITY

Zisk banky 2018: 15,4 mld. Kč

Čistý výnos z poplatků a provizí: 8,5 mld. Kč

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2018


Kvartál
1 2 3 4

Banka roku
2011
Banka roku
2010
2. čtvrtletí
2010
3. čtvrtletí
2011
Ohodnoťte banku

Porota 1Q 2013 69,6
Martina Hedvičáková

 

GE dohání ostatní banky a v tomto kvartálu podobně jako další banky se zaměřila na dva zásadní body: webové stránky a PayPass. GE Money Bank inovovala svůj web, je přehlednější a intuitivní. Od 15. ledna mohou klienti GE Money Bank získat na kterékoli pobočce PayPass platební nálepky. Banka na trhu nabízí nálepky coby alternativu klasických debetních karet všem klientům. Výhodou jsou menší rozměry, libovolné umístění a především rychlé a pohodlné bezkontaktní platby. Vydání platební nálepky je zdarma.

GE Money Bank se zaměřila na dynamičnost doby a začala nabízet Express půjčky a Express Business.

Dalibor Z. Chvátal

 

GE Money Bank to riskla a uvedla do masového komerčního provozu platby NFC mobilem. Nejen k tomu spustila web inovujeme.cz. Nemohu upřít GE, že se chce pasovat na lídra v nových technologiích, na rozdíl od konkurence (KB) nastavila dobré cenové podmínky i motivaci. Teď jen doladit procesy a bude to fajn produkt. 

Otakar Schlossberger

 

I tato banka patří mezi větší banky na území ČR. Je bankou universální, tudíž pro drobného klienta poskytuje téměř všechny myslitelné produkty. Otázkou je jejich prezentace vůči klientovi. Banka má celkem slušnou síť kamenných poboček a přehledné internetové stránky, které však nijak neohromí. Najdete tam vše potřebné, ale osobně je považuji za relativně konzervativní. Přehled produktů pro spotřebitele je srozumitelný, horší je to už se sazebníkem. Je rozsáhlý, i když srozumitelně sestavený. Reklama banky je viditelná, zejména na reklamních panelech nebo v různých periodikách.

Banka prezentuje svoji společenskou zodpovědnost nejen vůči potřebným, ale také vůči vzdělávání a sportu. Kultura nějak chybí…. Nenašel jsem ji. 

Jan Klička

 

GE se správně chytila současné vlny, ve které se klienti bouří placení poplatků za zpracování hypotéky a za vedení hypotéčního účtu. Oba poplatky banka zrušila. K tomu nabízí zdarma i mimořádné splátky, což už je pořádné slovo do „hypotéční pranice“. Odpustila také roční poplatky za některé kreditní karty. Suma sumárum je to pro první kvartál 2013 jasný palec nahoru.

Petr Kučera
Bankovní poplatky 1Q 2013 71.3
Bankovní poplatky.com
Veřejnost 1Q 2013 62
Jiří Křídlo
Jana Kovačiková
Drahoš Semklý
Ivetka Kolibříková
David Stříbrský
Jiri Paruzek
Jan Čermák
Jaroslav Číhal

Banka má stále příjemné bankovnictví a práci s transakcemi. Na pobočce vše bylo vyřešeno rychle svižně bez komplikací. Banka působí stabilně a občas bývá i výhodou pokud je součástí globálního celku. Celkem solidně konečně vyřešili přehlednost výpisů. V totmo čtvrtletí marně vzpomínám  na nějakou negativní zkušenost.

Jana Pechouckova
Tomas Marny

Sazebníky

Image result for moneta pobočkyImage result for moneta pobočkyImage result for moneta sídlo


Pobočky

Bankomaty


Tiskové zprávy Moneta Money Bank