UniCredit Bank

UniCredit Bank

UniCredit Bank Czech Republic, a. s.

(dříve HVB Bank a Živnostenská banka)
Předseda představenstva: Jakub Dusílek
Na Příkopě 858/20, 111 21 Praha 1
Tel.: 221 112 111
E-mail: info@unicreditgroup.cz, www.unicreditbank.cz

Kód banky: 2700

Infolinka:+420 955 911 911

Blokace karet: +420 800 140 014

Chcete změnit banku? Využijte kodex mobility.

KODEX BANKOVNÍ MOBILITY

Zisk banky 2018: 9,1 mld. Kč

Čistý výnos z poplatků a provizí: 3,89 mld. Kč

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2018


Kvartál
1 2 3 4

Banka roku
2014
Banka roku
2013
Banka roku
2011
4. čtvrtletí
2011
Ohodnoťte banku

Porota 1Q 2013 66,8
Martina Hedvičáková

 

Skupina UniCredit oznámila v listopadu 2012 začátek procesu sloučení české a slovenské UniCredit Bank v jednu přeshraniční banku.

 UniCredit Bank získala prestižní ocenění Euromoney v kategorii privátního bankovnictví, dále obdržela nejvyšší cenu Best Trade Finance Bank, kterou uděluje stejnojmenný finanční titul. Rozšířila počet ocenění Zlaté koruny a odnesla si rovnou čtyři ceny, včetně zlaté příčky za Převratnou hypotéku.

UniCredit Bank Czech Republic vykázala za rok 2012 čistý zisk ve výši 3,1 miliardy Kč.

UniCredit Bank: rok 2013 ve znamení stomiliardového refinancování hypoték a optimalizace úvěrů pro řádně splácející klienty.

Dalibor Z. Chvátal

 

Běžný standard.

Hana Fojtová

 

Novinky v hypotékách. Hypotéky bez poplatku za vedení účtu při jejím uzavření do konce května.  Totéž u spotřebitelských úvěrů.  Je to reakce na mediální diskusi o poplatcích za vedení  úvěrů a chystané podání  hromadné žaloby klientů na banky. Více bank zrušilo tyto poplatky.  Některé trvale a jiné jen jako  časově omezenou nabídku pro nové úvěry i refixace.

Klientům, kteří  hodlají  brzy refinancovat hypotéku od jiné banky nabízí UniCredit Bank  možnost rezervovat si nízkou sazbu s garancí dokonce roku.  Hypotéka na refinancování je pak zdarma a také ji lze vyřídit bez doložení příjmů. Tuto akci nazvali neotřele Hypoteční hybernátor.  Myslím, že propagaci úvěrů  má UniCredit Bank zvládnutou skvěle včetně televizních spotů. Řádně splácejícím klientům slibuje optimalizaci malých úvěrů, snížení sazby až o 2%. Již dobře známá půjčka Presto.  Úrokové sazby hypoték v průběhu března o něco navýšila. Ovšem to už je teď v dubnu dávno pryč. Sazby  klesají  u mnoha bank. U fixací 3-5 let se dostávají  pod hranici 3%.

Otakar Schlossberger

 

Banka střední až větší velikosti na poměry ČR. Je universální a poskytuje v podstatě všechny služby, které si lze pro spotřebitele představit. Informace na internetových stránkách jsou přehledné a docela příjemně sestavené. Lze se dobrat celkem jednoduše všem potřebným informacím. Banka je také vidět na reklamních plochách, ale faktem je, že osobně si nepamatuji, o jaké produkty šlo. Podprahově na mne působila jen značka.

Sazebník poplatků je strukturován do 15-ti kategorií, které se dají jednoduše rozkliknout, ale i tato banka se nevyhnula odkazům v sazebníku na jiné části. To není pro klienta zrovna „příjemné“ a vstřícné.

Banka se věnuje všem druhům společenské odpovědnosti – charitativní aktivity, kultura i sport. Za to je ji nutno pochválit.

S ohledem na nevýrazné změny ponechávám hodnocení na stavu minulého čtvrtletí. 

Jan Klička

 

UniCredit správně vytušila, že letošek bude ve znamení refinancování hypoték ze silných ročníků kolem roku 2008 a 2010. A hodlá jim nabídnou výrazné slevy na úrokových sazbách. Určitě jde o správnou úvahu.

Bankovní poplatky 1Q 2013 73.8
Bankovní poplatky.com
Veřejnost 1Q 2013 69.3
Miloš Nohavica
Jan Komár
Jiří Křídlo
Jana Kovačiková
Martin Malý

Účetní uzávěrka bankovnictví, podepište si příkazy později, později projistotu zablokují uživatele a do bankovnictví se nelze ani přihlásit. Ale co bych chtěl, vždyť mají jen mé peníze .......

PS. Výborná věc, tyhle noční vtipy, kdy už toho má člověk za celý pracovní den plné zuby ....

Radek Golus

dobrá pro podnikatele

Petr Hurina
Miloš Matys
Monika Komárkková

Sice trochu důležití manageré, přesto musím pochválit vstřícný a ochotný přístup ke klientům.

Maniak Pictomanian

100% přístup ke klientovi. Rychlost.


Sazebníky

Image result for unicredit pobočkyImage result for unicredit pobočkyImage result for unicredit sídlo


Pobočky

Bankomaty